3 Ekim 2012 Çarşamba

EVDE İŞ İMKANI AMWAY


Amway Vizyonu

Vizyonumuz oldukça basit - insanların daha iyi bir hayat yaşaması için her gün çok çalışıyoruz. Geleceğe yönelik ürünler ve olanaklar sunmak ve küresel toplumla cömert paylaşımlarda bulunmak suretiyle, bütün dünyadaki insanlara potansiyellerini keşfetmeleri ve hedeflerine ulaşmaları için yardımcı olarak, vizyonumuzu gerçekleştiriyoruz.
İşimizdeki mükemmeliyet taahhüdümüz, insanlar ve yaşadıkları toplumlara gösterdiğimiz ihtimam ve çevreye yönelik duyarlılığımızla gurur duyuyoruz; biz "hangisi işe yapacaksa, onu yapmak" yerine, doğru olanı yapmayı taahhüt ediyoruz.
Kurucuların temel ilkeleri
Şirketin kurucuları, Jay Van Andel ve Rich DeVos, gerek şirkete, gerekse Distribütörlere bütün faaliyetlerinde rehberlik etmeyi sürdüren etik ve operasyonel standartları belirlemişlerdir. Kurucuların İlkeleri, yani Özgürlük, Aile, Umut ve Ödül, şirketimizin Dünya Genel Merkezi'nin girişinde yazılıdır.
Amway, insanların kendi geleceklerini belirleme ÖZGÜRLÜĞÜ ilkesini daima destekleyecek,AİLELERİNİ korumaya ve onları korumaya yönelik zaman ve kaynakları sağlayacaktır. Amway, bunlara ek olarak kişilere daima UMUT ve gösterdikleri çabaya orantılı olarak ÖDÜL alma olanağını sunacaktır.
Amway'i Amway yapan özellikler
İlişkiler
Amway, kurucuları arasında işbirliğinden başlayarak, iyi ilişkiler konseptini temel alarak kurulmuş bir şirkettir. Kurucu aileler, çalışanlar ve Serbest Girişimciler arasındaki ilişkiler şirketin özünü teşkil eder.
Güçlü ve güvenilir ilişkiler aynı zamanda Amway iş modelinin de temel unsurudur, zira müşterilerimiz için avantaj teşkil ederler: yüksek seviyede kolaylık ve kişisel iletişime dayalı mümkün olan en iyi müşteri hizmeti. Derin ürün bilgisi ve müşterilerin ihtiyaçlarının algılanması sayesinde, Serbest Girişimcilerimiz, gerek ürünler, gerekse bir Amway işinin başlatılması ile ilgili olsun, her bir kişiyle tek tek ilgilenirler.
Kurumsal Sorumluluk
Her şahsın kişisel değerini önemseriz. Dolayısıyla Amway sosyal sorumluluklar üstlenir. Yaşadığımız ve iş yaptığımız toplumlarda kurumsal  sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımız dünya çapında sosyal sorumluluk projelerine aktif katılımda bulunarak, bu anlamda fark yaratmamıza yardımcı olurlar.
Çocuklara yönelik AMWAY ONE BY ONE™ Kampanyası 2003'te başlatılmış ve o zamandan bu yana 141 milyon ABD Doları tutarında bağış toplanmıştır. Amway, Avrupa'da, 2001'den bu yana UNICEF ile işbirliği içindedir. Amway çalışanları ve Serbest Girişimcileri, UNICEF projelerini desteklemek üzere 6 milyon Euro'nun toplanmasına yardımcı olmuşlardır.
İş İmkanı
Amway, özgürlük ve serbest girişimciliğin savunucusudur. Amway iş imkanı herkese kendi bağımsız profesyonel işini kurma ve kişisel çabaları oranında başarılı olma fırsatını sunmaktadır. Amway, serbest girişimcilerini adil bir ücretlendirme sistemi ve güçlü ve yüksek kaliteli ürün gruplarıyla destekler. Amway Academy, e-Learning   eğitimleri, Internet üzerinden sunumlar ve kişisel eğitimler sağlar. Amway Academy, 2010 yılında Avrupa çapında 3.000'den fazla sertifika dağıtmıştır.
Markalar Ailesi
Ürün portföyümüz zinde yaşam, güzellik ve ev bakımı alanlarındaki yüksek kaliteli ürünlerimizden oluşur. NUTRIWAY™, ARTISTRY™, beautycycle™ ve AMWAY HOME™ gibi markalarımız tüketicilerin kişisel zindelikleri ve zevklerine hitap eder ve Amway Serbest Girişimcileri işlerini bu markaları temel alarak kurarlar. Markalarımızla ilgili daha fazla bilgi için  lütfen buraya tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder