3 Ekim 2012 Çarşamba

Evde iş imkanı Miss Katre


10 Yılı aşkın bir network marketing deneyimi olan FİGEN ARSLAN,ÜMMÜHAN AKSOY KÜÇÜK ve cgy iğilişkiler uzmanı SEVİNÇ AKSU ile 29EYLÜL 2011 de hayallerimizin peşine takılarak bu şirketi kurmaya karar verdik.
SİZİ;EN İYİ BİZ ANLARIZ!!!
Amacımız;doğrudan satış şirketleri arasında,en iyi hizmeti vermek,kaliteli ürün yelpazesini günden güne arttırarak müşteri memnuniyeti sağlamak,bayan gözü ile,bayanların beklentilerini anlayarak ,en iyi bir şekilde karşılamak için 1,5 ay gibi kısa bir sürede hazırlıklarımızı tamamlayıp SİZLERLE BULUŞTUK!!!
DAMLALAR İLE BULUŞUP,OKYANUS OLMAYA HAZIR MISINIZ?
Tecrübeli ve güçlü kadrosu (Bölge Müdürleri,Eğitim Uzmanları,Temsilci Hizmetleri),yerli sermaye ve yerli üretimi ile de Türk ekonomisine katkıda bulunmayı planladık.Türk kadınını tüketici olmaktan çıkarıp,üretime katıp para kazanmasını ,aynı zamanda,başarılarını takdir edip değerli olduğunu hissettirmeyi HEDEFLİYORUZ!!!
BİZLER MİSS KATRE olarak;her işimizde KALİTE yi en üst seviyede tutarak HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK!
MİSS KATRE'miz HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!RABBİM YOLUNU BAHTINI AÇIK ETSİN!!!
MİSS KATRE KADINI OLAMAK BİR AYRICALIKTIR!!!
AYRICALIKLAR DÜNYASINDA BULUŞMAK ÜZERE!
MİSSKATRE YÖNETİM KURULU

Vizyonumuz


Türk kadının,ürün,hizmet ve kendini kanıtlama konusundaki ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve karşılayıp onların değerli olduklarını anlamalarını sağlayan bir ŞİRKET OLMAKTIR.
Türkiye deki tüm doğrudan satış şirketlerinden daha çok kadına ulaşmaya ve onlara daha kaliteli hizmet etmeye,böylelikle güven,saygı ve ilgiye dayalı güçlü bir bağ ve ömür boyu sürecek bir ilişki kurmaya KARARLIYIZ.

İlkelerimiz


  • Çalışanlarımıza kazanç fırsatı sağlayarak refahlarına ve mutluluklarına katkıda bulunmak.
  • Miss Katre başarısının temeli olan çalışanlarını gereğince takdir etmek.
  • Büyümenin ve başarının getirdiği ödülleri herkesle paylaşmak.
  • Türk ekonomisine katkıda bulup,Türk kadınını tüketici olmaktan çıkarıp ,üretici olmaları yönünde(kişisel gelişim seminerleri ile) destekleyerek,bilinçli,kendine güvenli bireyler olmalarında ÖNCÜLÜK ETMEK!

Misyonumuz


Pazarlama alanında LİDER OLMAK!
Benzersiz ve kaliteli ürün gamı oluşturup,rakiplerimizi kalite de ve yenilikçilik de geride bırakarak ve bayanların öncelikle tercih ettiği şirket olmak üzere,kendimizi sürekli YENİLEYECEĞİZ!
Doğrudan satış şirketleri içinde LİDER OLMAK!
Her yönde farklılığımızı hisettirerek,kendimizi sürekli GÜÇLENDİRECEĞİZ.Yüksek kazanç,takdir ve hizmet desteği sağlayıp,MİSS KATRE ile çalışmayı keyifli,kolay ve kazançlı bir hale getirerek İMAJIMIZI GELİŞTİRECEĞİZ!!!
Kadınların Satın Alma tercihi olmak!
Günümüz de bir çok markanın bir arada bulunduğu,kadınların alış veriş yapmayı tercih ettiği kişisel ve kaliteli hizmet veren,müşterisi ile uzun süreli ilişki kuran bir ŞİRKET OLACAĞIZ!
Çalışanların Tercih Ettiği ŞİRKET OLMAK!
Kaliteye verdiğimiz ÖNEM,farklılıklara duyduğumuz SAYGI ve çalışanlarımıza potansiyallerini sonuna kadar kullanabilmeleri için sunduğumuz GELİŞİM FIRSATLARI sayesinde,LİDERLİK ÖZELLİĞİMİZ İLE TANINACAĞIZ!
En Beğenilen ŞİRKET OLMAK!
Yılmadan,yorulmadan,gelişim olanaklarını takip ederek,sürekli izlenen,örnek alınan bir BAŞARI MODELİ HALİNE GELECEĞİZ!

1 yorum:

  1. İZMİR BORNOVA CIVARI VE MERKEZDE oturan bayan arkadaşlar bizimle çalışmak isterseniz bir ikametgah belgesi kimlik fotokopisıyle olcak ve 05546308112 den randevü alarak birebir görüşelim bornova.35.izmir@hotmail.com

    YanıtlaSil